Politika zasebnosti

Politika zasebnosti je bila nazadnje posodobljena Marca, 2019

POLITIKA ZASEBNOSTI

Podjetje Sebastjan Gajser s.p. kot upravljavec osebnih podatkov na spletni strani https://www.igraj-tenis.com/si/ spoštuje zasebnost svojih strank in uporabnikov spletne strani, zato z osebnimi podatki ravnamo skrbno, odgovorno, previdno in skladno z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov v Republiki Sloveniji in Evropski Uniji.

Politika zasebnosti določa kako upravljavec podatkov, v smislu Zakona o varstvu osebnih podatkov in Splošne uredbe o varstvu podatkov, zbira in obdeluje osebne podatke ter druge podatke o uporabnikih.

Z uporabo spletne strani ter z registracijo uporabniškega profila in/ali nakupom v spletni trgovini, sprejemate splošne pogoje in to politiko zasebnosti ter potrjujete, da ste se z njimi seznanili in se strinjate z njihovo uporabo. Ta pravila določajo tudi pravice uporabnikov v zvezi s svojimi osebnimi podatki.

Do podatkov uporabnikov spletne strani imajo dostop le pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci, v okviru namenov, za katere so bili osebni podatki zbrani.  Dostop do osebnih podatkov je omejen izključno na obseg in namen, ki sta potrebna za nemoteno izvajanje delovnih procesov, izvajanje prodajnega procesa in namen trženja v skladno s podano privolitvijo.

  1. Podatki o upravljavcu

Naziv: Elektro Gajser, Sebastjan Gajser s.p. (v nadaljevanju: upravljavec oz. prodajalec)
Skrajšana firma: Sebastjan Gajser s.p.
Naslov: Ulica Šercerjeve brigade 24, SI-2250 Ptuj
E-pošta: info@igraj-tenis.com
Telefonska številka: +386 31 502 041
Matična številka: 5319327000
Davčna številka: SI74941909
Datum vpisa v poslovni register: 11. 5. 1994
Poslovni računi in banka: SI56 0422 5011 0474 535 (odprt 30.6.2002, NOVA KBM d.d.)

  1. Kategorije osebnih podatkov in nameni obdelave

Osebne podatke upravljavec obdeluje na podlagi soglasja uporabnika, brez soglasja pa za namen izvedbe pogodbe, na podlagi zakonitega interesa ali za namen izpolnjevanja pravnih in zakonskih obveznosti.

Obisk spletne strani

Ob obisku spletne strani družba Sebastjan Gajser s.p. zbira podatke, ki izvirajo iz uporabe spletne strani na podlagi zakonitega interesa zagotavljanja storitev, varnosti in izboljšanja uporabniške izkušnje. V ta namen se obdelujejo naslednji podatki: referenčna stran, datum in ura dostopa, količina prenesenih podatkov, status prenosa, vrsta spletnega brskalnika, IP naslov in z njim povezana lokacija, ID naprave, njeni tehnični parametri, kot je operacijski sistem, različica, ločljivost zaslona, izbrani brskalnik in različica le-tega ter podatke, pridobljene iz piškotkov in podobnih tehnologij za prepoznavanje naprav, jezik. Ti podatki se obdelujejo v anonimizirani obliki in največ 36 mesecev.

S pomočjo IP naslova uporabniku omogočimo dostop do naše spletne strani, preko piškotkov pa ugotavljamo število obiskovalcev spletne strani, posameznih vsebin in ponudb, prilagajamo ponudbe, podatke uporabljamo za namen izboljšanja delovanja spletne strani ter storitev upravljavca. Piškotki omogočajo, da se shrani uporabnikova izbira v nakupovalni košarici ob ponovnem obisku spletne strani, se zapomni uporabnikova prijava z uporabo določene naprave na naši spletni strani in se ne zahteva ponovni vnos uporabniškega imena in gesla (ti podatki se hranijo največ 1 mesec) ter za ugotavljanje podanih soglasij. Piškotki pomagajo pri zagotavljanju varnosti in preprečevanju zlorab, za ugotavljanje in odpravljanje napak, izboljšave spletne strani in samo delovanje spletne strani. Če imate na svojem brskalniku onemogočene piškotke, je možno, da spletna stran ne bo delovala kot bi morala.

Ko IP naslova uporabnika v ta namen ne potrebujemo več, ga skrajšamo tako, da odstranimo zadnji oktet IP naslova, ki ga uporabljamo za izboljšanje kakovosti in storitev naše spletne strani, tako da analiziramo vedenje uporabnikov. Po določenem času, se ti podatki trajno izbrišejo (glej seznam piškotkov).

Elektronska sporočila in SMS sporočila

V kolikor uporabnik poda soglasje za prejemanje e-sporočil na elektronski naslov ali SMS sporočil na  telefonsko številko, v povezavi z branjem naših sporočil, upravljavec zbira in obdeluje naslednje podatke: čas, potreben za odprtje sporočila, podatke o napravi iz katere dostopate do spleta (IP naslov, lokacija, ID naprave, operacijski sistem in njegova različica, ločljivost zaslona, brskalnik in različica brskalnika). Ti podatki se obdelujejo na podlagi podanega soglasja in za namene zakonitega interesa upravljavca, da lahko obdela zahtevke uporabnikov, izboljša uporabniško izkušnjo, prilagodi ponudbo. V ta namen se hranijo podatki največ 3 mesece oz. v skladu z podanim soglasjem oz. v skladu z zakonskimi zahtevami ali v primeru sodnih postopkov, do končanja postopkov.

Uporabniški račun

Obiskovalec spletne strani se lahko na spletni strani registrira in s tem ustvari svoj uporabniški račun. Za boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini se priporoča, da se uporabnik registrira. S tem pridobi nadzor nad svojimi osebnimi podatki in gesli, preteklimi naročili, priljubljenimi izdelki, shranjenimi naslovi za dostavo in za račun. Z registracijo se identifikacijski in kontaktni podatki uporabnika, nastavitve in podatki o naročilih, obdelujejo za namen izvajanja pogodbe, ki se sklene sočasno z registracijo uporabniškega računa. Podatki se obdelujejo tudi na podlagi zakonitega interesa upravljavca, za namen delovanja spletne strani, zagotavljanja varnosti, prilagajanja ponudb in izboljšanja storitev. Podatki na podlagi registracije se obdelujejo za čas trajanja pogodbe oz. obstoja uporabniškega računa, ki ga lahko kadarkoli izbrišete.

Postopek registracije poteka preko spletne trgovine, ob nakupu izdelka, in sicer tako, da obiskovalec vpiše svoje osebne podatke (ime, priimek, ulica, poštna številka, mesto, telefonsko številko, elektronski naslov, v primeru podjetja oz. s.p. pa dodatno naziv podjetja in ID za DDV) in ustrezno označi za kak namen dovoljuje uporabo svojih podatkov (želim prejemati e-novice za komercialni namen po e-pošto, po SMS, po pošti) ter označi »ustvari račun«. Uporabniško ime je enako e-naslovu. Geslo za prijavo prejme uporabnik na svoj elektronski naslov po potrditvi prijave in izvedbi naročila. Pred oddajo naročila uporabnik potrdi, da je seznanjen s Splošnimi pogoji in Politiko zasebnosti, v kateri so opisane tudi pravice uporabnika v zvezi z varstvom njegovih osebnih podatkov. Geslo je tajno in je znano samo uporabniku, ki ga je tudi dolžan varovati pred neupravičeno uporabo. Znotraj uporabniškega računa, lahko uporabnik ureja svoja soglasja glede namenov obdelave njegovih osebnih podatkov.  Svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli umakne, pri čemer velja umik za naprej.

Ob registraciji se poleg podatkov, ki jih posameznik vpiše sam, obdelujejo tudi podatki, ki se obdelujejo ob obisku spletne strani.

Družba Sebastjan Gajser s.p. takšne osebne podatke obdeluje zato, da uporabniku zagotavlja funkcionalnost uporabniškega računa, za vodenje vašega računa, za potrebe priprave marketinških gradiv, kot to dopušča veljavna zakonodaja, in analizira interese uporabnika v marketinške namene.

Če želi uporabnik kadarkoli katerega od osebnih podatkov zamenjati ali izbrisati svoj uporabniški račun, mora zahtevek za zamenjavo podatka oz. izbris uporabniškega računa poslati na info@igraj-tenis.com. O spremembi podatka in izbrisu uporabniškega računa bo uporabnik obveščen na elektronski naslov. Sprememba oz. izbris računa bo izvedena tekom dneva ali najpozneje naslednji dan. 

Nakup v spletni trgovini

Če uporabnik preko naše spletne strani naroči izdelek, upravljavec Sebastjan Gajser s.p., zbira in obdeluje naslednje njegove osebne podatke: ime, priimek, ulica, poštna številka, mesto, telefonsko številko, elektronski naslov, v primeru podjetja oz. s.p. pa dodatno naziv podjetja in ID za DDV, v zvezi z nakupom pa še vrsta in količina izdelkov, cena, način plačila, številka bančnega računa, datum naročila, status naročila, vračilo izdelkov in zahteve stranke v zvezi z uveljavljanjem stvarnih napak ali garancije. Ob nakupu v spletni strani se poleg podatkov, ki jih posameznik vpiše sam, obdelujejo tudi podatki, ki se obdelujejo ob obisku spletne strani. Če ima uporabnik na spletni strani že registriran uporabniški račun, se lahko ob nakupu uporabijo tudi podatki iz uporabniškega računa.

Iz podatkov o artiklih, ki jih kupite, podatkov o spletnih navadah in branjem sporočil, ki jih od nas prejmete, obdelujemo naslednje izpeljane podatke:  spol, starost, finančne razmere, potrošniške navade,  odnos do različnih artiklov in storitev.

Družba Sebastjan Gajser s.p. zbira takšne osebne podatke za namene obdelave naročila, zaščito naših pravnih zahtevkov in izpolnjevanje zakonskih obveznosti in pošiljanje prilagojenih ponudb, če uporabnik poda soglasje za prejemanje nadaljnjih informacij po izbranem kanalu (e-pošta, SMS sporočila, poštni naslov). Gre torej za izvajanja zakonitega interesa, ki temelji na sklenitvi in izvedbi pogodbe z uporabnikom ter zakonitega interesa za namen varovanja pravnih zahtevkov, nadzor nad izvajanjem storitev, izboljšanje uporabniške izkušnje in storitev ter prilagajanje ponudbe ter za namen izpolnjevanja pravnih obveznosti. Podatki se uporabijo za dokončanje spletnega naročila, komunikacijo z naročnikom, za izvedbo plačila blaga in storitev, za dostavo naročila, za izvedbo reklamacij, za obravnavanje drugih zahtevkov naročnika. Za te namene se podatki obdelujejo v času, ki je nujno potreben za obdelavo in izvedbo pogodbenih obveznosti ter v skladu z zakonskimi zahtevami  za izpolnitev pravnih obveznosti (10 let plus tekoče leto) ter zastaralnimi roki (5 let in še 1 leto po izteku tega roka) oziroma v primeru sodnega spora do zaključka spora. Za ostale namene se osebni podatki obdelujejo največ 6 mesecev oz. v skladu s podanim soglasjem. V kolikor se uporabnik z obdelavo ne strinja, lahko uveljavlja svoje pravice, kot so pojasnjene v poglavju o pravicah uporabnikov.

Nakup v trgovini

V primeru nakupa v trgovini na naslovu upravljavca, se obdelujejo posnetki iz sistema videonadzornih kamer, ki vas lahko zabeležijo. Podatki se v tem primeru obdelujejo na podlagi zakonitega interesa upravljavca, z namenom zaščite premoženja in oseb, ki se nahajajo v trgovini ali njeni okolici. V ta namen se podatki hranijo največ 2 meseca.

Nagradne igre

Če uporabnik sodeluje v nagradni igri, upravljavec Sebastjan Gajser s.p., zbira in obdeluje naslednje njegove osebne podatke: ime, priimek, poštni naslov, naslov elektronske pošte, datum vstopa, izbira zmagovalca, nagrada, odgovor na vprašanje. Družba Sebastjan Gajser s.p. takšne osebne podatke obdeluje zato, da lahko organizira nagradno igro, objavi zmagovalca na spletni strani ali družbenem omrežju (kjer je potekala nagradna igra) in ga obvesti, mu izroči nagrado, izpelje dogodek in za namene trženja, če za tak namen uporabnik poda svoje soglasje. Osebni podatki se obdelujejo na podlagi podanega soglasja za sodelovanje v nagradni igri, za čas izvedbe nagradne igre in v skladu z zakonskimi zahtevami. V tržne namene se podatki uporabljajo v primeru, da ste podali soglasje za ta namen. V kolikor se uporabnik z obdelavo osebnih podatkov ne strinja, lahko uveljavljate svoje pravice, kot so pojasnjene v poglavju o pravicah uporabnikov.

Obdelava osebnih podatkov zaradi izpolnjevanja zakonskih obveznosti

Osebne podatke uporabnika lahko upravljavec obdeluje z namenom izpolnjevanja svojih zakonskih obveznosti. To vključuje predvsem:

– obdelavo podatkov o plačilih za storitve za izpolnitev davčne in računovodske obveznosti ter

– razkritje informacij, ki jih zahtevajo oblastni organi, vključno s sodišči, na podlagi in v obsegu splošno veljavnih določb.

Funkcije socialnih medijev in ponudnikov plačilnih storitev tretjih oseb

Spletna stran uporabljata funkcije družbenih omrežij in ponudnikov plačilnih storitev, ki jih upravljajo tretje osebe, kot so Facebook, Instagram, PayPal, itd. Te funkcije lahko a.) zbirajo podatke (ime in priimek, elektronski naslov, telefonska številka, poštni naslov, datum rojstva, podatke za plačilo – številka kreditne/debetne kartice, datum poteka veljavnosti, številka CVV/CVC in ime imetnika kartice, IP naslov, strani, ki jih obiskujete na naši spletni strani) in b.) lahko nastavijo piškotke ali uporabijo podobne tehnologije, ki omogočajo pravilno delovanje posameznih funkcij. Če je uporabnik prijavljen v svoj uporabniški račun pri tretji osebi, bo tretja oseba lahko povezala podatke o njegovem obisku na naših spletnih straneh z njegovim uporabniškim računom. Podobno lahko tretja oseba zabeleži interakcije uporabnika s temi funkcijami tudi, ko obišče Facebook ali Instagram stran upravljavca. Interakcije posameznika s temi funkcijami ureja politika zasebnosti tretje osebe, ki nudi to funkcijo. Če želite izvedeti več glede zbiranja in obdelave osebnih podatkov tretje osebe, si preberite njihova pravila zasebnosti.

Povezave do drugih spletnih mest

Spletna stran lahko vsebujeta povezave do drugih spletnih mest, ki jih upravljajo tretje osebe. Opozarjamo vas, da ob obisku teh povezav pregledate politiko zasebnosti in varnosti teh zunanjih spletnih mest. V vsakem primeru pa naj uporabnik preveri politiko zasebnosti teh zunanjih spletnih mest, preden jim posreduje svoje osebne podatke.

  1. Drugi obdelovalci osebnih podatkov

Osebne podatke v večini primerov obdeluje upravljavec sam. Podatki pa se posredujejo pogodbenim partnerjem upravljavca za namen izvedbe plačila, dostave in drugih storitve povezanih z izvedbo naročila. Ti obdelovalci lahko obdelujejo osebne podatke v skladu z naročili. V kolikor poda uporabnih izrecno soglasje, pa lahko osebne podatke posredujemo oglaševalskim in družbenim omrežjem za prikaz prilagojenih oglasov na drugih spletnih straneh.

Prenos ponudnikom storitev

Upravljavec Sebastjan Gajser s.p. lahko najame zunanje ponudnike storitev, ki kot obdelovalci podatkov za upravljavca opravljajo določene storitve, npr. ponudnike spletnih storitev, ponudnike marketinških storitev, ponudnike računalniških storitev, partnerji, ki upravljajo s plačilnimi sistemi za plačilo s plačilnimi karticami, družbe, ki opravljajo dostavo naročil (Pošta in DPD), upravljavcem videonadzora v trgovini, dobavitelju blaga oz. servisnemu centru v primeru reklamacij blaga in storitev. Pri opravljanju teh storitev imajo zunanji ponudniki storitev lahko dostop do vaših osebnih podatkov ali jih obdelujejo, a so pri tem dolžni spoštovati navodila in namene upravljavca in vaša soglasja. Na podlagi soglasja uporabnika lahko upravljavec posreduje vaše osebne podatke oglaševalskim in družbenim omrežjem (Google, Facebook, Instagram, Twitter)

Od teh zunanjih ponudnikov storitev zahtevamo, da uvedejo in uporabljajo varnostne zaščitne ukrepe, ki zagotavljajo zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov v skladu z našimi navodili.

Drugi prejemniki

Upravljavec lahko za namene in v primerih, ki jih določa veljavna zakonodaja o varstvu podatkov, osebne podatke posreduje organom pregona, državnim organom, pravnim svetovalcem, zunanjim svetovalcem ali poslovnim partnerjem.

Mednarodni prenosi osebnih podatkov

Vaši osebni podatki, ki jih zbiramo ali prejmemo, so lahko posredovani in jih obdelujejo uporabniki, ki se nahajajo znotraj ali zunaj Evropskega gospodarskega prostora (»EGP«). Sem spadajo države, ki so navedene na seznamu na http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm, ki zagotavljajo ustrezno raven varstva podatkov z vidika evropske zakonodaje o varstvu podatkov. Uporabnike v ZDA deloma pokriva dogovor med EU in ZDA o zaščiti zasebnosti in tako zanje velja, da zagotavljajo ustrezno raven varstva podatkov z vidika evropske zakonodaje o varstvu podatkov. Drugi uporabniki se lahko nahajajo v drugih državah, ki nimajo ustrezne ravni varstva podatkov z vidika evropske zakonodaje o varstvu podatkov. Upravljavec bo izvedel vse potrebne ukrepe za zagotovitev, da bodo prenosi izven EGP ustrezno zaščiteni, kot je zahtevano v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. Prenosi v države, ki ne zagotavljajo ustrezne ravni varstva podatkov, se izvajajo na podlagi ustreznih zaščitnih ukrepov, kot so standardne pogodbene klavzule o varstvu podatkov, ki jih je sprejela Evropska komisija ali nadzorni organ, potrjeni kodeksi ravnanja skupaj z zavezujočimi in izvršljivimi zavezami uporabnika ali odobreni mehanizmi certificiranja skupaj z zavezujočimi in izvršljivimi zavezami uporabnika. Za izvod takšnih ustreznih zaščitnih ukrepov lahko zaprosite, če stopite v stik z nami, kot je navedeno spodaj (Kontakt).

  1. Pravice uporabnikov

S pisno zahtevo, poslano na naslov: Sebastjan Gajser s.p., Ulica Šercerjeve brigade 24, SI-2250 Ptuj ali preko e-pošte na naslov info@igraj-tenis.com,  lahko uporabnik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov.

Uporabnik lahko dano privolitev v obdelavo osebnih podatkov kadarkoli prekliče, trajno ali začasno, v celoti ali delno, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Sebastjan Gajser s.p., Ulica Šercerjeve brigade 24, SI-2250 Ptuj ali preko e-pošte na naslov info@igraj-tenis.com. Preklic učinkuje z naslednjim dnem po njenem prejemu. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave do njenega preklica.

Če uporabnik meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

  1. Rok hrambe osebnih podatkov

Upravljavec bo obdeloval osebne podatke v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov za katere so bili zbrani in dokler bo to potrebno za dosego zasledovanega cilja. Podatke pridobljene na podlagi privolitve, bo obdeloval do preklica privolitve.

Osebne podatke tako obdeluje do izpolnitve namena, do preklica soglasja oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe, razen v primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom in se zato hranijo v skladu z zakonsko zapovedjo.

Vaše kontakte podatke in podatke o zanimanju za naše izdelke ali storitve, lahko hranimo daljše časovno obdobje, če ste podali soglasje, da vam upravljavec lahko pošilja marketinška gradiva. V tem primeru lahko svoje soglasje kadarkoli prekličete.

Upravljavec si pridržuje pravico, da lahko brez obvestila iz baz in evidenc izbriše vse podatke, za katere obstaja utemeljen sum, da so neresnični ali lažni.

  1. Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za namen nudenja najboljše uporabniške izkušnje ter za druge namene, ki jih lahko uporabnih upravlja z nastavitvami piškotkov. V tem razdelku so navedene podrobnosti o uporabi piškotkov.

Informacije, ki se s spletnega mesta prenesejo na trdi disk vašega računalnika, imenujemo »piškotki«. To so majhne datoteke z informacijami, s pomočjo katerih lahko spletna mesta shranjujejo informacije o vzorcih brskanja posameznega uporabnika.

Večina spletnih mest uporablja piškotke, ker so eno od orodij, s katerimi lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo interneta. S pomočjo piškotkov spletna mesta zagotavljajo osebno prilagojene storitve (na primer: shranijo podatke o prijavi v uporabniški račun, shranijo izdelke v košarici ali pokažejo vsebino, ki bi utegnila uporabnika zanimati).

Obstajajo začasni piškotki (ali piškotki seje), ki se zbrišejo, ko zaprete brskalnik in stalni piškotki, ki  se ne zbrišejo, ampak ostanejo na napravi, dokler jih aktivno ne izbrišemo ali dokler ne potečejo (ta doba je odvisna od nastavitev trajanja piškotka s strani skrbnika spletnega mesta).

Izbris piškotka

Večina brskalnikov je nastavljenih na samodejno sprejemanje piškotkov. Piškotke lahko v vašem brskalniku onemogočite, vendar vas opozarjamo, da lahko s tem onemogočite tudi funkcije, ki spletna stran potrebuje za pravilno delovanje.

Podrobnejše informacije o piškotkih si lahko preberete na spletni strani www.aboutcookies.org, kjer so predstavljene informacije o onemogočanju piškotkov z nastavitvami brskalnika in o brisanju piškotkov na vašem računalniku.

Vrste piškotkov

Za namen zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje, spletna stran uporablja piškotke. Vsakič, ko dostopite do spletnega mesta, se piškotki prenesejo in/ali se do njih dostopa:

Nujno potrebni piškotki (angl.: Strictly necessary cookies) – Ti piškotki so nujni za pomikanje po spletnem mestu in uporabo vseh funkcij, kot je npr. dostop do varnih območij spletnega mesta. Brez teh piškotkov vam ne moremo zagotavljati zahtevanih storitev, kot je na primer izvedba nakupa.

Piškotki za spremljanje delovanja (angl.: Performance cookies) – Ti piškotki zbirajo informacije o tem, na kakšen način uporabniki uporabljajo spletno mesto, na primer, do katerih strani najpogosteje dostopajo in ali na teh straneh naletijo na obvestila o napakah. Ti piškotki ne zbirajo informacij, s katerimi bi bilo mogoče identificirati uporabnika. Vse informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so prikazane v agregirani obliki, zato so anonimizirane. Uporabljajo se samo za izboljšanje delovanja spletnega mesta.

Funkcionalni piškotki (angl.: Functionality cookies) – Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo shranjevanje vaših izbir (kot npr. ime, jezik ali regija) in vam zagotovijo izboljšane, osebno prilagojene funkcije. Podatki, ki jih zbirajo ti piškotki, so anonimizirani, zato ti piškotki ne morejo slediti vašim dejavnostim med brskanjem po drugih spletnih mestih.

Tarčni ali oglaševalski piškotki (angl.: Targeting or Advertising cookies) – S pomočjo teh piškotkov prikazujemo oglase, glede na interese uporabnika. Poleg tega z njihovo pomočjo omejimo število prikazov določenega oglasa in si pomagamo pri merjenju učinkovitosti oglaševalske kampanje. Z izrecnim dovoljenjem družbe Sebastjan Gajser s.p., jih namestijo akterji naše oglaševalske mreže. Ti piškotki si zapomnijo, da ste obiskali spletno mesto in te informacije delijo z drugimi organizacijami, npr. z oglaševalci. Tarčni ali oglaševalski piškotki so pogosto povezani s funkcionalnostjo strani, ki jo zagotavlja zadevna druga organizacija.

  1. Spremembe politike zasebnosti

Politiko zasebnosti lahko upravljavec občasno posodobi z namenom, da jo uskladi s spremembami v zvezi z obdelavo osebnih podatkov. O teh spremembah bo uporabnik obveščen na spletni strani, vključno z njihovim datumom začetka veljavnosti. Če bo uporabnik po spremembi politike zasebnosti še naprej uporabljal spletno stran, bo nadaljnja uporaba pomenila, da se strinja in sprejema spremenjeno politiko zasebnosti.

  1. Informacije in uveljavljanje pravic

Za dodatna vprašanja v zvezi z varstvom osebnih podatkov, ter za uveljavljanje svojih pravic, lahko stopite v stik z nami: Sebastjan Gajser s.p., Ulica Šercerjeve brigade 24, SI-2250 Ptuj ali preko elektronske pošte na naslov info@igraj-tenis.com.

 

Ptuj, 12.10.2021

Sebastjan Gajser s.p.